duminică, 29 ianuarie 2017

De ce ai alege epilarea definitiva cu IPL de la Nomasvello



Epilarea definitiva
Acesta este probabil cel mai bun motiv dintre toate. Cine nu-și dorește sa scape de acele clipe când ești invitata undeva sau când se ivește o ocazie romantica și totul suna perfect pana când realizam ca nu suntem epilate? Cine nu vrea sa scape de corvoada epilatului zilnic sau săptămânal?

Despre epilarea definitiva cu IPL:
Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor corporale si faciale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului.


Despre Nomasvello:
Nomasvello a luat nastere in anul 2007 în Spania si in numai 8 ani au reușit sa se extinda in 16 tari de pe 3 continente: Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia, Mexic, Venezuela, Croația, Emiratele Arabe și Romania.


Una dintre aceste tehnici de înfrumusețare ce a câștigat tot mai mult teren în lume și din ce în ce mai multi adepți, este epilarea definitiva cu IPL, intrata pe piață din tara noastră în 2010 prin intermediul specialiștilor de la Nomasvello și având astăzi, după aproape 7 ani de activitate 28 de centre în orașe ca București, Arad, Pitești, Oradea, Brăila, Constanța, Craiova, Galați, Bacău, Cluj, Timișoara, Brașov, Iași și Ploiești.

In total, Nomasvello are 1200 de centre la nivel mondial si datorita acestui lucru sunt cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare si de batranete, acnee) care utilizeaza lumina intens pulsată (IPL) cu peste 1 milion de clienti in retea.

Fiind încă la început aceasta tehnica de epilare probabil sunt încă multe persoane care se întreabă de ce ar trebui sa apeleze la epilarea definitiva cu IPL asa ca am decis sa va prezint o serie de beneficii ale acesteia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu