duminică, 29 ianuarie 2017

A 2 competitie My Valentine

 Luna februarie este pentru mine luna iubirii si a cadourilor!
Ca de obicei , sarbatoaresc si pe 14 si pe 24 de Dragobete.Cum spunea cineva odata"doua batai strica " insa doua cadouri niciodata!

BlogAwards organizeaza competitia Blog My Valentine 2017, concurs cu premii foarte tentante. Competitia se desfasoara pana pe data de 14 Februarie 2017, in cadrul careia se vor acorda atat premii pentru campanii individuale, cat si premii surpriza bloggerilor clasati pe primele 10 pozitii ale clasamentului campaniei Blog My Valentine 2017. In total vor fi organizate un numar de cel mult 10 concursuri individuale in cadrul campaniei.

Regulament:

Bloggerii care se inscriu la Campania Blog My Valentine pot alege la ce campanii participa (de exemplu, un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.

Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 30 de zile de la finalizarea jurizarii. Sponsorul este cel care jurizeaza fiecare articol, in functie de cerintele fiecarui concurs in parte.



Despre BlogAwards

BlogAwards.ro este primul site din Romania care organizeaza, incepand din Martie 2011, campanii si concursuri pentru bloggeri.

Participa si castiga!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu