vineri, 17 februarie 2017

Martisor



În fiecare an sărbătorim mărţisorul.

Mărţisorul este un simbol al primăverii. Și mai ales se sărbătorește în luna martie pe 1,de altfel este și luna mea ca doar îmi sărbătoresc ziua de naştere si primesc si cadouri.

Imi place mult aceasta luna si mai ales acum cand BlogAwards a pregatit o multime de premii pentru cei care participa la campanii.

Campania iniţiată de BlogAwards provoacă bloggerii să scrie cu pasiune despre frumuseţe, iubire și dăruire în campania BlogMărțișor 2017. 
Vor fi, astfel, cel mult zece concursuri individuale, fără obligativitatea participării bloggerilor la toate cele zece. 

Un blogger poate participa numai la o singură campanie, la două sau chiar la toate. Participarea la o campanie individuală nu este condiționată, însă, de înscrierea în campania BlogMărțișor. 

Dacă un blogger participă la o singură campanie, poate câștiga oricare din premiile aferente acelei campanii. 

BlogAward va acorda atât premii în cadrul fiecărei campanii individuale, cât și premii garantate bloggerilor clasați pe primele 10 poziții ale clasamentului final al campaniei BlogMărțișor 2017.


BlogAwards.ro este primul site românesc care face legătura între bloggeri și companii prin intermediul campaniilor și concursurilor. Este mai bine spus o platformă eficientă prin intermediul căreia advertiserii își promovează produsele sau serviciile în Social Media.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu