miercuri, 22 octombrie 2014

Reteta vegetariana


Cu acest articol m-am alaturat campaniei Fii Activ cu Doppelherz® aktiv Pentru Vegetarieni.



Ingrediente
500 g fasole boabe
1 morcov
1 ardei gras rosu
1 ceapa mare
4 linguri de ulei
1-2 lingura de pasta
piper,sare,boia dulce,cimbru,leustean,patrunjel.

Mod de preparare
Lasam fasolea la inmuiat cateva ore,pentru a scurta timpul de fierbere.Fierbi fasolea schimband de 3 ori apa(eu de obicei nu schimb apa,dar in schimb adaug un cartof mediu de la inceput).Adaugi apa cat este nevoie(niciodata apa rece).Fasolea trebuie fiarta la foc mic timp indelungat cu vasul acoperit.Adaugam morcovul dat pe razatoarea mica.Cand vezi ca este aproape fiarta fasolea faci prajeala din ardei,ceapa tocate marunt,cand vezi ca s-au schimbat un pic culoarea pui boia,piper si pasta mai lasi un pic apoi pui peste fasole si lasi sa fiarba.Spre sfarsit adaugi sarea si cimbru o mai lasam cateva minute.Dupa ce oprim focul adaugam patrunjelul si leusteanu.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu