luni, 29 august 2016

Mare,poveste de dragoste si multa distractie

Oricine isi doreste sa traiasca o poveste de dragoste...eu am trait-o,dar eram o adolescenta de 16 ani cand am ajuns prima data la mare si acum imi amintesc cu mare drag de toate nebuniile facute la mare impreuna cu fetele.

A fost pentru prima data cand am urcat pe o scena adevarata si am cantat pentru multe persoane impreuna cu o formatie cunoscuta,pentru prima data cand am sarutat un baiat necunoscut din cauza unui pariu pierdut,pentru prima data m-am tuns podoaba capilara(parul meu al lung si frumos)

Pentru prima data cand m-am suit intr-o barca si multe alte nebuni,care acum poate nu le-as mai face si cel mai important lucru facut la mare a fost sa invat sa inot...in cateva cuvinte pot spune ca m-am indragostit de mare si de tot ce tine de distractie si povesti din basme(m-am simtit ca si un personaj din basme).
Sper sa mai repet experienta impreuna cu familia mea.
Sa nu uit sa va spun ceva foarte important:intre 8 si 11 septembrie oricine isi doreste sa viziteze gratuit cele mai impresionante veliere din toata lumea,o poate face daca sunteti in Portul Constanta.
Regata Marilor Veliere este un eveniment de poveste.

vineri, 26 august 2016

Durerea de dinti

De obicei cea mai puternica durere de dinti este cea produsa de o carie. 
Un mic disconfort te stanjeneste,pe urma ajungi sa te trezesti noaptea si sa te intrebi de ce te doare asa de tare maseaua. Incepi sa aplici diverse leacuri babesti, dar de multe ori fara rezultat.Intr-un final alegi o clinica stomatologica la sfatul unui prieten,posibil sa ajungi sa-ti faci si implant dentar.

Nu exista metoda mai buna de a trata o durere de dinti decat a merge la stomatolog,asta o stiu pe propria piele :)
Intai am ignorat durerea,dar apoi nu am mai putut suporta pentru ca era prea puternica, iar in ultima faza am ajuns la medicul dentist.
Va sfatuiesc sa mergeti la medicul stomatolog imediat,nu trebuie sa asteptati pana in ultimul moment.

marți, 16 august 2016

HAI ROMANIA

HAI ROMANIA, VOI SUNTETI EROII NOSTRI
A inceput numaratoarea inversa pentru startul Jocurilor Paralimpice de la Rio de Janeiro, din perioada 7 - 18 septembrie 2016. O echipa numeroasa va reprezenta Romania in lupta pentru medalii, sub sustinerea Olympus, care s-a pozitionat deja ca un partener de incredere al Comitetului National Paralimpic.
Avem 11 romani care vor participa la Jocurile Paralimpice de la Rio, fiind cel mai mare numar de sportivi paralimpici pe care i-a avut vreodata Romania la Jocurile Paralimpice.
Olympus sussine pentru a doua oara consecutiv sportivii care vor participa la Jocurile Paralimpice de la Rio si va directiona catre Comitetul Paralimpic 50 de bani pentru fiecare sticla promotionala de lapte de consum Olympus cumparata.
 Nu este usor nici pentru ei, nici pentru oamenii care le sunt alaturi. Ei ajung "dincolo" cu fiecare antrenament incheiat, cu fiecare competitie la care participa , cu fiecare medalie castigata.Hai Romania stiu ca putem invinge.
Mai multe detali gasiti aici.

sâmbătă, 6 august 2016

Preluarea apelurilor de Flanco

 De multe ori avem nevoie de informatii importante despre anumite produse si servicii asa ca am apelat la call center si m-am informat in cat timp ajunge o comanda.Ei bine, azi am fost surprinsa de timpul mare de asteptare (2 minute si 15 secunde).Azi find sambata a durat un pic mai mlt decat de obicei(stiu pentru ca am mai sunat inainte).Flanco isi propune sa iti raspunda la apel in maxim 40 de secunde si in acelasi timp urmareste sa reduca permanent timpul de preluare a apelurilor,chiar daca azi a durat peste 40 secunde :) .Daca nu ma credeti am si dovada,am filmat ca sa va conving de  #suportclientinonstop al celor de la #flanco



Mulți dintre noi au fost nevoiți la un moment dat să sune într-un call center și știm cu toții că, de cele mai multe ori, timpul pe care îl aștepți ca să-ți răspundă cineva la telefon e mai mare decât timpul efectiv pe care-l petreci discutând cu persoana de la celălalt capăt al liniei.

joi, 4 august 2016

Parintii de azi,Copii de altadata :)

Noi am avut jucarii, dulciuri si aventuri pe care generatia actuala le considera plictisitoare, insa datorita lor copilaria noastra a fost una de basm.
Chiar daca jucariile nu mai sunt,o sa existe amintirile pastrate cu grija in sufletele noastre.
Tetris-ul era una dintre cele mai captivante jucarii ale mele din copilarie, asa ca nu prea il imprumutam prietenilor mei.


Si azi daca as vedea-o intr-un magazin nu as sta pe ganduri si as cumpara-o imediat.
Chiar daca au trecut anii, de fiecare data cand ne amintim sau vedem acele obiecte, zambim si suntem fericiti ca ne-am nascut in acea perioada.
Adu distractia jocului de pe plaja in casa, chiar si in miezul iernii, sau strange-l printre degete la birou atunci cand visezi la urmatoarea vacanta!
Nisipul Kinetic, un nisip de jucarie perfect pentru casa ta, care nu se usuca, nu se risipeste, nu se lipeste de maini si nu murdareste, fiind 100% sigur si non-toxic.