vineri, 24 iunie 2016

Nu pot trai fara frigider

Nu imi pot imagina viata fara un frigider.In fiecare zi il deschid de cel putin 2 ori...vara il deschizi de 100 de ori pentru a bea apa...in plus mancarea nu o poti lasa afara(pentru ca se strica)
Eu si iarna am mare nevoie de el...
De felul meu sunt foarte mofturoasa si pretentioasa la mancare si nu pot sa mananc,mancare nici din frigider daca trece cateva zile(mancarea fiind buna,doar eu sunt mai zizi si nu pot sa mananc)
Sa nu mai spun de inghetata...daca o lasam afara se topeste asa ca toata lumea trebuie sa aibe un frigider...mai ales acum cand cei de la Liebherr au hotărât să ofere 6 ani de garanție clienților care cumpără produse în perioada 15 mai – 31 august 2016.

“Calitate, Design și Inovație- 6 ANI GARANȚIE”


Dezvoltarea continuă a produselor, optimizarea tuturor componentelor și o prelucrare perfectă până la cel mai mic detaliu asigură deja proverbiala calitate Liebherr. Astfel, bazându-ne pe calitatea de înaltă clasă dăm startul unei noi campanii de extragaranție.

Izolarea casei de unul singur




Stii vorba 'ceea: omul gospodar isi face vara sanie si iarna car.
Sau vara isi izoleaza casa temeinic pentru a-si asigura confortul in timpul iernii ce va veni.

Toata lumea stie ca izolarea cu polistiren este cea mai ieftina,este materialul cel mai răspândit și poate cel mai potrivit buzunarelor. dar întrebarea este dacă acest material este într-adevăr eficient , dacă este sănătos sau dacă materialele componente sunt benefice sau au efecte negative asupra clădirii sau a sănătății celor care locuiesc în locuințe termoizolate cu polistiren?
Din pacate eu nu stiu raspunsul,dar am aflat despre ceva mult mai bun. :)
Eu una stiam doar de izolarea cu polistiren...mai nou am aflat si de izolarea cu stuf și papură, paie de cereale, coceni de porumb, tulpine de floarea-soarelui, fibre de cânepă, in sau lână de oaie. Mai multe detalii despre acest tip de izolație găsești aici
Dupa ce am citit atatea despre izolatii naturale...cel mai mult ma convins stuful si paiele...mai mult ca sigur o sa imi aleg una dintre cele doua pentru a-mi izola propria locuinta...fiind mult mai ieftin si la indemana(sau poate gratis :P )

Stuful

Acesta este uşor, dar, în acelaşi timp, stabil. Aerul din şi dintre firele de stuf asigură o izolaţie termică şi fonică deosebită, asigurând astfel un confort ridicat şi poate fi uşor combinat cu alte marteriale de construcţie cum ar fi lutul, lemnul, argila sau varul.
Avantaje

- eliminarea puntilor termice; 
- reglarea umidității, deci o casă fără mucegai;
- eliminarea apariţiei unor fisuri sau de prejudiciu, care constituie cauza majora de degradare a fatadelor.
Paie

Din cele mai vechi timpuri, oamenii şi animalele au învăţat că, iarna, paiele ţin de cald, iar vara păstrează răcoarea. Este acelaşi principiu al materialelor izolatoare ce conţin mici goluri de aer în interior, întâlnit şi în exemplele anterioare.
Avantaje
– material regenerabil, biodegradabil şi 100% ecologic;

– foarte bun izolator termic şi fonic;

– aplicarea stratului de izolator se realizează mult mai uşor decât în cazul celorlalte materiale;

– foarte ieftin în comparaţie izolaţiile clasice.


PNUD lansează campania “Căldură la îndemână!”, cu soluţii accesibile,eficiente, economice şi ecologice pentru izolarea termică a locuinţelor!
16 iunie 2016 – Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) aduce românilor “Căldură la îndemână!” prin campania de educare privind soluţiile accesibile de izolare termică a locuinţelor care sunt eficiente, economice dar şi prietenoase cu mediul înconjurător. Campania va fi desfăşurată în luna iunie la nivel naţional, printr-un mix de acţiuni educative, prin spoturi interactive şi broşuri informative, comunicare cu presa şi pe mediile sociale, dar şi prin acţiuni offline, desfăşurate în prima fază în judeţele Dolj şi Hunedoara.

TELEFONUL MEU


Acum 1 an si jumatate aproape 2 mi-am luat un telefon care pe mine m-a incantat foarte mult,nu va ganditi acum ca am nu stiu ce gadget foarte scump(cat o masina).Nici nu as da 4000 lei pe un telefon,mai bine mi-as lua o masina.
Si sa revenim la frumusetea mea(telefonul meu).Pana acum i-am schimbat geamul cu tot cu touchscreen de 2 ori,asta in ultimele 5-6 luni :) din cauza la zgârieturi.
Stiu ca multi o sa ma criticati,dar nu pot renunta la el...cum se zice si despre relatia unui cuplu...dupa un timp iubirea dispare,dar apare obisnuinta...asa si eu cu Huawei-ul meu.

Recent nu de mult am aflat de WowFixit care m-a incantat foarte tare,daca aveam WowFixit pe ecran nu il mai zgariam si nici nu il mai schimbam.

WowFixit este un produs proaspăt lansat în România și este una dintre cele mai bune soluții pentru a avea grijă de ecranul dispozitivelor tale. Este o soluție care se aplică pe ecranul telefonului, tabletei, laptopului sau chiar smartwatch-ului pentru a le proteja. Soluția se întărește după aplicare și devinde un strat asemănător sticlei, cu proprietăți incredibile: fără bule la aplicare sau după (așa cum se întâmplă în cazul foliilor obișnuite), este ultra-rezistent la zgârieturi, anti-bacterian și invizibil.

Soluția WowFixit îi are ca ambasadori în România pe Daniel Buzdugan și Mihai Morar, parte din
multe întâmplări cu scenarii în care o protecție sporită a ecranului este necesară. Pachetul
Wowfixit se poate comanda online, dar va fi disponibil și în punctele de vânzare din București și
din toată țara. La parteneri și distribuitori, va putea fi achiziționat din Carrefour Colentina
București, Grand Arena Berceni București, Auchan Militari București, Golden Plaza Baia Mare și
Iulius Mall Cluj. WowFixit poate fi cumpărat la prețul de 59 de lei, cu livrare gratuită în toată
țara.


sâmbătă, 18 iunie 2016

Siguranta copiilor

Acum fix o luna a venit pe lume noul membru al familiei mele...si anume un ingeras de baiat de 3800 grame foarte sanatos si frumos.
Dar din pacate pentru mine...nu pot ajunge prea curand cu el la plimbare decat cu caruciorul...pe jos...
Daca vrem sa mergem undeva departe trebuie sa ne luam neaparat un scaun auto...nu pot sa risc siguranta propriului meu copil.
Trebuie sa ne gandim de fiecare data la siguranta copiilor,iar dupa la distractie si alte cele.
Scaune auto copii o prioritate pentru fiecare parinte.
Pentru bebele meu...mi-ar fi de mare folos.

Pentru mai multe cadouri intrati aici.

Ceaiuri delicioase!




A venit sezonul cald si cu siguranta simti nevoia sa te racoresti.Va propun colectia Ice Tea, o gama de ceaiuri delicioase pe care le poti prepara foarte usor in varianta rece. Ceaiurile Ice Tea, o adevarata explozie de gust racoritor.In plus, din cauza faptului ca in timpul verii pierzi din cantitatea de minerale din organismul tau prin procesul de transpiratie, ar trebui sa inlocuiesti cantitatile eliminate consumand ceaiuri in varianta Ice Tea. Descopera colectia de ceaiuri Ice Tea si gusta racoarea verii!


Fiecare dintre noi are nevoie de momente de voie buna peste zi. 


Asa ca imi chem cei mai buni prieteni sa incercam impreuna "betia capsunilor" intr-o infuzie delicioasa de mere, pere si capsuni! Este o combinatie savuroasa de fructe de care te poti bucura atat in varianta fierbinte in timpul sezonului rece, cat si ca ice-tea in zilele calduroase de vara.

joi, 16 iunie 2016

Cea mai frumoasa perioada din viata

Eu sunt de parere ca cea mai frumoasa perioada din viata noastra este...perioada copilariei.
Atunci poti face tot ce iti doresti...prosti :D ... sa te joci...sa iesi cu copii si multe altele,dar o data ce ai devenit adult cu acte in regula :P este mult mai greu.
Atunci ai in cap doar...sunt bine copii,au mancat,s-au certat cu copii(asta daca au aparut in viata noastra),sa faci curatenie,sa speli,sa gatesti pentru sot si lista poate continua pana maine.
Bine poate sa fie si excepti...ca in cazul meu...eu ma joc cu copii mei ca si cum as fi si eu tot un copil :P dar un picut mai mare ;)
Azi am vazut un site care are niste jucarii foarte frumoase pentru baietei(asa cum este si baietelul meu),dar si fiicei mele ii place enorm sa joace cu masinutele...parca ar fi baietel(asta ca imi doream enorm de mult sa fie baiat :) )

MASINA DE TEREN CU TELECOMANDA SUV GRAND PRIX - GALBEN


Intrati sa vedeti si alte modele.

duminică, 5 iunie 2016

CELE MAI DORITE CONCERTE ALE VERII

Mi-as dori tare mult sa ajung la concertul Summer Well.A șasea ediție Summer Well, ca de obicei, în al doilea weekend din august:13 – 14 August 2016

The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, BØRNS, Blossoms, HONNE, Sundara Karma si HÆLOS.

E o experienta noua pentru mine.Experiența unui concert live nu se compară cu absolut nimic, pentru că nicăieri nu poți asculta piesele preferate cu un sunet atât de bun ca acolo. Iar atmosfera unui concert te face să iubești trupele preferate și mai mult, pentru că simți că muzica pe care ai ascultat-o de atâtea ori e cântată special pentru tine și vine la pachet cu energia transmisă de acea trupă direct de pe scenă.
Pornește de la ceea ce îţi face bine în interior!

Am aflat recent ca cei de la Activia ne ofera 2 bilete la unul dintre concertele de mai jos :

Biletele sunt oferite pe trei perioade de înscriere şi pentru diferite evenimente, după cum urmează:

Perioada de înscriere 01 iunie- 19 iunie 2016 – 2 bilete la oricare dintre următoarele:

Electric Castle Festival- Cluj 14-17 iulie 2016 (4 Day Pass- VIP – 2 persoane)
Muse- Bucureşti 29 iulie 2016 (Golden Circle – 2 persoane)
UNTOLD Festival – Cluj 4-7 august 2016 (Abonament Standard – 2 persoane)

Perioada de înscriere 20 iunie- 19 iulie 2016 – 2 bilete la oricare dintre următoarele:

SpellGround Festival- Dunărea-Capidava 12-14 august 2016 (Abonament Standard – 2 persoane)
Summer Well- Buftea 13-14 august 2016 (Acces General- 2 persoane)
Sia, Fallulah, Selah Sue, Oh Land- Bucreşti 17 august 2016 (Tribună – 2 persoane)

Perioada de înscriere 20 iulie- 19 august 2016 – 2 bilete la oricare dintre următoarele:

Festivalul George Enescu- Bucureşti 3-25 septembrie 2016 (Abonament -Categoria I-2 persoane)
Cat Empire- Bucureşti 23 octombire 2016 (Golden Circle- 2 persoane)

Pe perioada concursului, o persoană va putea câştiga o singură dată.

Şi mai au şi o aplicaţie totul pentru a va dubla sansele de castig.(vezi în poză detaliile)

Cumparati activia si inscrieti-va in concurs.Succes!