joi, 24 martie 2016

Prajiturile Copilariei Mele

De foarte mult timp am cautat retetele prajiturilor facute la mami acasa....dar a fost in zadar,asta pana acum cateva zile cand am gasit un site cu cateva retete ale prajiturilor facute de mami meu,sau cel putin seamana cu ce am mancat eu cand eram micuta :) .

Prajitura Semiluna cum era numita am gasito aici si se numeste Semiluna cu nuca

Tavalita cu nuca de cocos am gasito aici sub numele de Tavalita

Prajitura Carpati o puteti gasi aici
Zilele acestea o sa-mi fac timp sa le gasesc si pe celelalte,iar pe unele dintre ele o sa le scriu chiar eu.

miercuri, 16 martie 2016

Descopera ingrijirea fascinanta cu parfumuri pretioase!


Stim cat de mult iubesti sa iti ingrijesti pielea. Acum poti face asta si pentru hainele tale cu noul balsam Silan Soft&Oils. Te invitam in campania BUZZStore sa descoperi noua gama Silan Soft&Oils, inspirata din industria cosmetica, un balsam unic cu uleiuri pretioase parfumate, care iti incanta simturile si te invaluie cu un parfum seducator.
Silan Soft & Oils este un balsam de rufe inovator din gama premium care contine uleiuri pretioase parfumate.
Designul este unul modern, iar sticla transparenta te duce cu gandul la produsele de beauty care. 
Formula sa de ingrijire a tesaturii permite o absorbtie rapida si face hainele minunat de moi si parfumate pentru o durată lunga de timp.
Noua gama este disponibila in trei variante: 

Silan Soft&Oils Gold – Rasfata-te cu parfumul delicat de vanilie, combinat cu note lemnoase senzuale si flori pretioase.
Silan Soft&Oils Purple – Experimenteaza amestecul oriental cu note pretioase de santal!
Silan Soft&Oils Blue – Simte parfumul captivant cu note fructate, echilibrate de note lemnoase seducatoare!

duminică, 13 martie 2016

GTI TAXI

Cine merge pe jos atunci cand vremea este foarte urata?Eu una nu merg mai ales daca ploua foarte tare....prefer sa iau un taxi...demulte ori asteptam putin sau mai mult depinde de fiecare data....dar este ok cand nu ma ploua.
Ai am intrat pe Blogal Initiative si am aflat de o noua campanie...si anume de aplicatia GTI TAXI.
GTI TAXI este o aplicație mobilă lansată recent în România, gratuită, disponibilă atât în Google Play cât și în App Store, care pune în legătură directă șoferii de taxi și clienții care folosesc un smartphone și doresc o călătorie cu taxiul.O recomand tuturor cititorilor blogului meu dar si tuturor prietenilor mei.

Principalul avantaj al aplicației este că permite înregistrarea în sistem a tuturor șoferilor eligibili (care au atestat, licență valabilă etc), indiferent de compania cu care au un contract în derulare.

Astfel, orice client care are aplicația instalată pe telefon nu mai este nevoit să aștepte identificarea unei mașini libere în dispeceratul unei anume companii de taximetrie, ci poate alege orice mașină/șofer din zonă, dispus să-i preia comanda.

Ba mai mult, la finalul cursei, atât șoferul cât și clientul își pot acorda calificative reciproc, în funcție de experiența avută. 
După plasarea și onorarea câtorva comenzi, aplicația va salva un istoric al acestora și va asocia profilului în cauză și calificativele obținute. Tare, nu?

Funcția este deosebit de utilă pentru că te ajută să adaugi șoferi și taxiuri în lista de preferințe sau în lista de șoferi de evitat. Și nu numai pe tine! Informațiile sunt vizibile și pentru ceilalți utilizatori, astfel că și ei pot face alegeri în funcție de calificativele acordate de tine.
GTI TAXI este aplicatia de comenzi taxi care duce standardele calatoriei cu taxiul la un alt nivel. Este aplicatia care pune in legatura directa soferi profesionisti si clienti seriosi, direct de pe telefonul mobil.
Iti poti comanda un taxi de la toate companiile tale preferate extrem de rapid si foarte simplu, poti sa-ti alegi soferii preferati sau sa blochezi anumiti soferi, poti sa-ti calculezi valoarea estimata a unei curse folosind functia “CostControl Advance”. La finalul cursei, poti acorda calificative soferilor.


Simplu, rapid si de incredere!

Instalati si voi aplicatia sigur o sa va fie de mare ajutor tuturor.


Aplicatia GTI TAXI se poate descărca gratuit din App Store (iOS) sauGoogle Play (Android), în funcție de tipul telefonului pe care îl folosești.

Proiect Marius Matache

Marius Matache nu este doar blogger, ci și muzician, iar acum lucrează din greu la noul său album, intitulat Alchimie. A hotărât să-l lanseze într-un stil diferit, printr-o campanie de crowdfunding. Hai să-l ajutăm să atingă obiectivul campaniei!Intrati aici si sustineti proiectul.
Marius Matache este unul dintre prietenii apropiați ai echipei Blogal Initiative. A fost cu echipa Blogal Initiative încă de la început și a ajutat de fiecare dată când a fost nevoie.
Albumul în sine va fi o surpriză chiar și pentru cei care il cunosc, mai ales din punctul de vedere al sound-ului. Este o poveste cu 11 capitole, care se deschide La un han și se încheie pe linia ferată, cu trenul care pleacă, dar lasă deschisă povestea pentru o continuare, cu două piese cu ploaie, cu două piese lirice, toate situate diametral opus față de piesa centrală, Alchimistul.
Echipa Alchimiei
Un proiect ambițios nu poate fi realizat și implementat fără o echipă pe măsură.

  1. Victor Panfilov – producător muzical, orchestrator, masterizare, chitări electrice, idei geniale;
  2. Sorin Poclitaru – textier, organizator de spectacole, președintele Asociației F.A.I.R. (casa de discuri unde apare Alchimie), prietenie temeinică;
  3. Cristian Mihai – nai, voci auxiliare, de multe ori genial;
  4. Radu Tudoroiu – copertă, conținut foto și video, my brother from another mother;
  5. Vlad Dulea – management&strategie, plus prietenie;
  6. Cristian China-Birta – branding&PR, social media, bere;
  7. Vlady Săteanu – basist de vis, pe ce (corzi) pune mâna, iese magie;
  8. Vladimir Sergheev – tobe, umor, implicare;
  9. Lyuben Gordievsky – keyboards, vorbește aceeași limbă ca Victor (nu doar rusă, ci și muzică pe pâine);
  10. Alexandru Panfilov – chitări electrice, tinerețe, viitor invitat de G3.

Cum vor fi cheltuiți banii?
Banii vor fi folosiți pentru multiplicarea discurilor, holograme, pentru evenimentele de lansare (să duci un band minim în turneu e o aventură serioasă, chiriile sălilor de spectacole sunt uneori exorbitante, plus sonorizare, plus personalul auxiliar gen mașiniști, luminiști, plasatori etc.), bannere roll-up și spider, pentru merchandising, postări sponsorizate pe facebook, poate un videoclip, plus cheltuielile neprevăzute ce vor apărea odată cu albumul.
Cum te poți alătura proiectului Alchimie
Ești companie? Alege unul din pachetele premium pentru sponsori (silver, gold sau platinum).