vineri, 8 aprilie 2016

Targul Hello Baby EXPO

Targul Hello Baby EXPO la Craiova





Hello Baby EXPO 2016, evenimentul anului în Oltenia pentru copii și părinți, înglobează o experiență calitativă de shopping, sfaturi de la experți și distracție în familie. Cu mii de produse de la zeci de brand-uri de top, Hello Baby EXPO vă aduce atât servicii și produse utile pentru bunul mers al sarcinii sau pentru dezvoltarea armonioasă a celui mic, cât și numeroase produse inovative sau în pas cu moda.
Hello Baby EXPO este un târg pentru copii si părinti care satisface dorintele vizitatorilor in cel putin 3 domenii:

Informatii si sfaturi legate de parenting si cresterea copiilor,
Shopping de calitate de la brand-uri de top,
Distractie pentru întreaga familie.
Evenimentul se va desfăsura in weekendul 22-24 Aprilie 2016 la Centrul Multifunctional din Craiova, între orele 10:00 si 18:00.
Târgul reunește comercianți și furnizori de servicii din diferite domenii necesare copiilor și părinților, precum: produse de igienă și cosmetice gravide, bănci de celule stem, servicii medicale gravide, puericultură mare, puericultură mică, îmbrăcăminte și încălțăminte, produse pentru evenimente speciale, studiouri foto, jocuri și jucării, servicii educaționale, edituri și librării, servicii medicale, servicii de entertainment, alimentație, cadouri tematice, servicii bancare și asigurări, fundații umanitare.



Mie toate sectiunile targului imi trezesc interes,deoarece in primul rand sunt mamica(am o fetita care implineste varsta de 5 anisori luna viitoare)...in al doilea sunt mamica in devenire(sunt insarcinata in luna 8) si in al treilea am si suflet de copil(inca ma simt copil si asa as vrea sa raman toata viata) :D

Târgul Hello Baby EXPO este cel mai bun loc în care să testați produse, să comparați brand-uri și să participați la prezentări din partea unor specialiști în domeniu, toate acestea fiind menite să vă ajute să faceți alegeri avizate de cumpărare și să alegeți cele mai bune servicii și produse pentru dumneavoastră și copilul dumneavoastră. La târg găsiți oferte exclusive și beneficiați de reduceri speciale la o gamă largă de servicii și produse dedicate copiilor și părinților. În plus, economisiți timp vizitând toate brand-urile de renume într-un singur centrul expozițional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu